Как да добавя заведение

Вариант 1:

Изпратете ни на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. информация за вашия обект:

-град

-точен адрес (необходим е за гугъл мапс)

-снимки (ако имате и лого)

-Телефон/и за контакти

-ако имате слоган

-тип на заведението - ресторант, пицария, механа, кафе ...

-Ако има кухня - какъв тип предлагате

-Описание на заведението

-работно време

или линк от от където да черпим информация.

**********************************************************

Ако предлагате ОФЕРТИ свързани с някой предстоящ празник или събитие (Коледа, Нова година и др.) ни ги изпратете за да ги публикуваме. (Посочете начална и крайна дата на офертата, кратко описание)

 

Вариант 2:

Може да добавите напълно безплатно вашето заведение, като се регистрирате използвайки формата за регистрация в сайта или влезете със своя Фейсбук акаунт.

Попълнете внимателно всички полета: Име, парола и имейл и натиснете бутона Регистрация . На посочения при регистрацията имейл ще получите линк за потвърждение и активиране на профила в сайта zavedeniata.net

Влезте в сайта с потребителско име и парола >> контролен панел >> заведения списък >> Добави заведение

Следвайте инструкциите и попълнете внимателно всички задължителни полета, натиснете бутон Запис и вашето заведение е публикувано в сайта.

От администраторския панел може да добавите оферти към вече публикувано заведение по поводи като Нова година, Коледа Рожденни дни, сватби и др.  със или без ограничения на периода на офертите.

От администраторския панел раздел Меню може да публикувате меню към публикувано от вас заведение.

placeholder
© 2018 zavedeniata.net

Search